Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sanacija bazena na Spensu

Beogradska firma "Projektmontaža" popraviće školjku otvorenog olimpijskog bazena na Spensu, a ugovor između izvođača radova i Ministarstva za sport biće potpisan za deetak dana.

Protest u petak na Trgu slobode

Protest Saveza samostalnih sindikata održaće se u petak na Trgu slobode jer nije postignut socijalni dijalog sa Vladom Srbije u vezi sa izmenama Zakona o invalidsko-penzijskom osiguranju.

Dnevnik holding u sredu protestuje

Radnici "Dnevnik holdinga" i "Dnevnik štamparije" organizovaće u sredu protest, budući da su nezadovoljni rezultatima pregovora između rukovodstva preduzeća i Vlade Vojvodine.

29 miliona evra za Univerzitet

Protokol o izgradnji Naučno-tehnološkog parka i centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, investicija vrednih 29 miliona evra, potpisan je danas.

Protest ispred Tanurdžićeve palate

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizovaće u petak protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije "Zvezda filma", odnosno bioskopa "Reks", koji je sastavni deo palate, nacionalizovane sredinom prošlog veka.  

Počinje Novosadska jesen

Tradicionalna manifestacija Novosadska jesen, koju svake godine organizuje Pokret gorana Novog Sada, počinje danas i trajaće do subote, 23. oktobra, na prvom spratu Sportskog i poslovnog centra ''Vojvodina''.

Stare mape koče zaštitu Tvrđave (Foto)

Iako je Zavod za zaštitu spomenika Novog Sada do 15. februara trebalo da prikupi svu potrebnu dokumentaciju i izradi elaborat kako bi Petrovaradinska tvrđava ušla pod zaštitu republike, to još nije učinjeno.  

Fed kup u Novom Sadu

Meč teniskog Fed kupa između reprezentacija Srbije i Kanade koji je na programu u februaru 2011. godine biće odigran u Novom Sadu.

Sindikalci "Dnevnika" predali zahteve

Zaposleni "Dnevnik hodlinga" i "Dnevnik štamparije" danas su predali nadležnima u Vladi Vojvodine zahtev da im budu isplaćene zaostale zarade i obezbeđeno zdravstveno osiguranje.

Iz napuštene kuće vrebaju napasnici

Na uglu Futoške i Ulice cara Dušana nalazi se napuštena parcela koja je zarasla u travu kao i kuća koja služi za gomilanje smeća i okupljanje beskućnika, tvrde Novosađani koji su se javili redakciji Radija 021.